Vorige slide
Volgende slide

Kinderdomein

Het stap voor stap ontwikkelen van sociaal gedrag, het leren kennen en benutten van persoonlijke vaardigheden. Maar ook het eigen maken van normen en waarden en het bieden van veiligheid en geborgenheid.

Wij geloven er in dat kinder- en buitenschoolse opvang veel meer is dan ‘oppas’. Kinderen – hoe jong ook! – worden bij Kinderdomein gezien, want dáár gaat het om. Ze krijgen de kans om geïnspireerd te raken, om te groeien, te doen wat zij leuk vinden en vooral om plezier te hebben.

Onze medewerkers dragen de zorg voor uw dierbaarste bezit, namelijk uw kind(eren). Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat zij een uitgebreide ervaring hebben in opvoeding en professionele opvang. Maar net zo belangrijk vinden wij het dat zij passie voor hun vak hebben en dat zij uw kinderen echt willen leren kennen. Niets is namelijk mooier dan wanneer er een klik en vertrouwen ontstaat tussen leid(st)er en kind! In het Kulturhus werken wij met een vast team en proberen zo min mogelijk in ons personeelsbestand te wisselen. Dit is belangrijk voor kinderen, maar ook voor u als ouder.

Door samen te werken met de school houden we goed in de gaten dat alle peuters goed voorbereid doorstromen naar groep 1 van de basisschool. Op de buitenschoolse opvang zorgen we voor leuke en uitdagende sport- en spelactiviteiten voor verschillende leeftijdsgroepen.

Wilt u graag meer informatie? U bent altijd van harte welkom voor een persoonlijk gesprek of rondleiding.

Openingstijden

Maandag:14:00 – 18:00 uur
Dinsdag:14:00 – 18:00 uur
Woensdag:12:15 – 18:00 uur
Donderdag:14:00 – 18:00 uur
Vrijdag:14:00 – 18:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Contactgegevens

Prins Hendrikstraat 1
7586 BG OVERDINKEL

T. 053 – 536 18 50
E. info@kinderdomein.nl
www.kinderdomein.nl

Mede mogelijk gemaakt door

Ruimte reserveren