Vorige slide
Volgende slide

Bestuur

Op 30 september 2016 werd het Kulturhus Overdinkel officieel geopend. Daarmee ging voor Overdinkel een langgekoesterde wens in vervulling. ’t Trefhuus, zoals het kulturhus sinds die dag heet, vervult een rol in het behoud en het versterken van de leefbaarheid en sociale samenhang in Overdinkel.

Missie 't Trefhuus

Het Trefhuus draagt bij aan het behoud van voorzieningen en het ontwikkelen van nieuwe vormen van dienstverlening door samen te werken en mensen samen te brengen. ‘t Trefhuus wil een bruisend hart van Overdinkel zijn, dat vol trots omarmd wordt door haar inwoners en participanten. Het wil de sociale samenhang bevorderen door vele ontmoetingsmogelijkheden te creëren in een plezierige en geborgen omgeving. Tenslotte wil het inwoners actief betrekken bij het ontplooien van activiteiten.

Het bestuur van Stichting Kulturhus Overdinkel is bereikbaar via telefoonnummer 053 – 536 18 50 of per e-mail info@trefhuus.nl

Het bestuur van ‘t Trefhuus is, per direct, op zoek naar:

Bevlogen bestuurders met een groot hart voor Overdinkel

Het bestuur bestaat uit minimaal 3 en maximaal 7 personen.

Samen moeten zij zorgen voor uitvoering van bovengenoemde visie / missie. Dat doen zij conform de uitgangspunten van “Good Governance”. Het bestuur wordt in haar taken ondersteund door een enthousiaste en gemotiveerde werkorganisatie. Deze bestaat uit een team dat het beheer voor zijn rekening neemt en de programmaraad. Beide vallen rechtstreeks onder de “Coordinator beheer & programma”. Het bestuur is op zoek naar mensen, bij voorkeur afkomstig uit danwel woonachtig in Overdinkel, met één of meerdere van de hieronder genoemde eigenschappen:

  • Betrokken bij het Dorp
  • Netwerker
  • Ondernemend
  • Financieel onderlegd / bekend met Fondsenwerving (een duidelijke pré)
  • Organiserend vermogen Het betreft een onbezoldigde functie.

Onkosten worden uiteraard wel vergoed. Tijdsbesteding in overleg met de overige bestuursleden en ondermeer afhankelijk van de functie binnen het bestuur. ’t Trefhuus is er voor de bewoners van Overdinkel en ook dóór de bewoners van Overdinkel. Dus bezit je minimaal één van bovenstaande eigenschappen en wilt je als bestuurder jouw steentje bijdragen aan het succes van het Kulturhus, dan vragen we jou een email te sturen naar info@trefhuus.nl met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Uiteraard zijn we ook geïnteresseerd in jouw motivatie en ervaring. Wij zien uit naar jouw reactie en nemen na ontvangst contact met je op.

Mede mogelijk gemaakt door

Ruimte reserveren